fbpx

Лифтинг с колагенови конци

КАДИФЕ

ЛИФТИНГ

с КОЛАГЕНОВИ КОНЦИ

ЗА ТЕРАПИЯТА

Лифтингът с колагенови конци е съвременен, безболезнен и ефективен метод за възстановяване на красотата по естествен начин. С напредване на възрастта или поради генетични особености лицето губи своята свежест и привлекателност – кожата повяхва, отпуска се, появяват се бръчки, овалът на лицето се променя, веждите се захлупват. Методът на лифтинг с колагенови конци успешно и дълготрайно се справя с тези признаци на стареене.

Колагенът е важен протеин в човешкото тяло, основен структурен елемент на съединителните тъкани, в това число – кожата. Той съставлява около една трета от всички протеини в тялото ни.

Колагеновите влакна са на базата на натурални съставки. Веднъж активирани, те имат способността да се проникнат в дълбоките слоеве на кожата и да “придърпат” съединителната тъкан, като по този начин видимо повдигат кожата и запълват бръчките. Моделирането на лицето чрез резорбируеми конци е в състояние да коригира несъвършенствата и да върне привлекателния външен вид на лицето бързо, нетравматично, без период на възстановяване. Подмладяването е на клетъчно ниво – стимулират се метаболитните процеси и собственото производство на колаген, тургорът на кожата са подобрява, изравнява се тена. Мимиките и изражението се запазват напълно, лицето се озарява.

В повечето случаи ефектът е видим непосредствено след процедурата, но истинският ефект се разгръща в следващите няколко седмици – време, необходимо за обновяване на кожата.

ОБРАБОТВАНИ ЗОНИ
ЗОНА ЧЕЛО хоризонтални, гневна и над веждите   
ЗОНА ОЧИ горен и долен клепач, “пачи крак”
ЗОНА УСТА назолабиални бръчки, “баркод” над устна
ЗОНА БРАДИЧКА марионетни бръчки и лицев контур
ЗОНА ШИЯ
ЗОНА ДЕКОЛТЕ
 ПРОМО ценаСТАНДАРТНА цена
1 зона55 лв79 лв
2 зони75 лв115 лв
3 зони99 лв155 лв
4 зони119 лв185 лв
5 зони139 лв215 лв
6 ЗОНИ149 лв245 лв