fbpx

ILLUMINATING

КАДИФЕ

ILLUMINATING

озаряваща и избелваща терапия

  • демакиаж;
  • почистване на лицето с тоалетно мляко;
  • кислородна терапия;
  • нежно почистване с тоник за балансиране на кожата;
  • нанасяне на финален крем според типа кожа;
  • грижа за околоочен контур – нанасяне на серум околоочен концентрат с двоен ефект за хидратация и против бръчки;
  • криотерапия.
ТЕРАПИЯЦЕНА единична процедура
ILLUMINATING озаряваща и избелваща терапия129.00

Промоционална цена: 59 лв

Продължителност: около 60 минути.

СТЪПКИ НА ТЕРАПИЯТА:

ПОДГОТОВКА  

– демакиаж;

– нежно почистване на лицето с почистващ продукт;

– ултразвуково почистване в дълбочина за отстраняване на замърсяванията и мъртвите клетки и осигуряване на антибактериална защита;

– регулиране на алкално-киселинния баланс на кожата с тоник. Премахва остатъци от замърсявания, успокоява и заглажда, повишава защитните сили на кожата и подобрява проникването на активните съставки на козметичните продукти.

– масаж на лицето за подобряване на функционалното състояние на кожата и естетическия вид. Подобрява метаболитните процеси, стимулира лимфния дренаж, възвръща еластичността на кожата и добрия тонус на мускулите.

ИЗБЕЛВАЩА ФАЗА

Комбинация от въздействието на иновативни козметични продукти на Alissa Beaute – химичен пилинг, избелващ серум, избелваща маска и избелващ крем.

Продуктите са базирани на четворна формула. Към натурални основи (масло от патауа и шеа с хидратиращи и анти-ейдж въздействие) са добавени природни екстракти (бетаин, бизаболол, екстракт от бодлива круша с успокояващ, регенериращ и противовъзпалителен ефект), биотехнологични съставки и натурални хипоалергенни аромати на мандарина и божур.

Биотехнологичните съставки включват тетрапептид-30, който видимо намалява петната по кожата, забавя процесите  на пигментация и изсветлява кожата, транексамова киселина, блокираща производството на меланин и има избелващ ефект, пропионова киселина за борба с възрастовите петна и забавяне процесите на преждевременното фотостареене.  

ФИНАЛНА ГРИЖА

– кислородно впръскване за свежест и тонус. Силна струя чист кислород (до 98%) се впръсква в кожата под голямо налягане. Без да причинява увреждания, кислородът прониква дълбоко в кожата и осигурява фантастичен резултат – дълбоко почистване на кожата, премахване на повърхностния слой мъртви клетки и обогатяване на тъканите с кислород на клетъчно ниво, спомагащо за активиране и регулиране на жизнените функции на кожата. Кислородната струя изпълнява и функцията на проводник на активните козметични средства.

– грижа за околоочния контур със серум концентрат. Двойно хидратираща концепция за доставка на влага в клетките, чрез създаване на интелигентен структурен слой на повърхността на кожата, която подобрява естествения баланс и запазва хидролипидния слой, подобрява еластичността и мекотата на кожата, намалява торбичките и тъмните кръгове под очите.  

– криотерапия за удължаване на действието на въведените активни съставки и защита от замърсяване чрез стягане на порите за силен антиейдж и подмладяващ ефект. Кожата придобива свеж вид, става по-устойчива срещу външни и вътрешни стрес фактори. Спомага за отстраняването на вредните радикали, стимулира естествената устойчивост на кожата, премахва подпухналостта, премахва торбичките и изсветлява тъмните кръгове под очите.

ПРЕПОРЪЧВА СЕ за дълготраен ефект да се проведат 4-6 терапевтични сеанса през интервал 7-10 дни и съпътстваща домашна грижа с кореспондиращи козметични продукти. Терапията може да се прилага и върху кожа с изразена розацея или купероза. Желателно е терапията да се провежда през студената част на годината, но може да се проведе и през летния сезон при взимане на необходимите слънцезащитни мерки.  

НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА съчетаването на терапията с някои козметични процедури като радиочестотен лифтинг, хайфу, диамантено микродермабразио, иглена или безиглена мезотерапия.