fbpx

промоции

HIFU

НЕОПЕРАТИВЕН ЛИФТИНГ с УЛТРАЗВУК

HIFU (хайфу) е най-съвременната технология за лифтинг и стягане на кожата на лицето. Представлява иновативен неинвазивен дерматологичен метод за лифтинг на отпусната кожа на лицето, шията и деколтето, използващ високоинтензивен фокусиран ултразвук (HIFU – high intensity focused ultrasound). По неоперативен начин, чрез стимулиране на колагенообразуването и уплътняване на съществуващите колагенови нишки в организма се постига редуциране на бръчките, подобряване на еластичността на кожата, повдигане на лицевия контур. Терапията е безопасна, без време за възстановяване и с минимален дискомфорт по време на провеждането.

Подходяща за третиране е кожа в състояние на леко до умерено отпускане.

HIFU – НЕОПЕРАТИВЕН ЛИФТИНГ с УЛТРАЗВУКПРОМО ЦЕНАСТАНДАРТНА ЦЕНА
ГОРЕН ОВАЛ на лицето (чело, околоочна зона, скули)69 лв99 лв
ДОЛЕН ОВАЛ на лицето (бузи, назолабиални и марионетни гънки, околоустен контур, брадичка, двойна брадичка)69 лв99 лв
ЦЯЛОСТНА ШИЯ (двойна брадичка, шия)69 лв99 лв
ДЕКОЛТЕ69 лв99 лв
ЦЯЛО ЛИЦЕ (горен и долен овал)89 лв129 лв
ЦЯЛО ЛИЦЕ И ШИЯ139 лв199 лв
ШИЯ И ДЕКОЛТЕ119 лв169 лв
ЦЯЛО ЛИЦЕ, ШИЯ И ДЕКОТЕ189 лв279 лв

 Продължителност: в зависимост от обработваната зона – 30-60 минути.

При провеждане на HIFU-терапия се препоръчва:

– интензивна хидратация на третираната зона;

– използване на слънцезащитен крем около месец след процедурата;

– да не се полага тежък грим следващите дни,

– да не се загрява зоната в деня на процедурата (гореща вода),

– да не се прави масаж и да не се ползва сауна в рамките на седмица след процедурата.

Противопоказания за прилагане на HIFU:

– бременност и кърмене;

– наличие на онкологични или ендокринни заболявания (препоръчва се лекарска консултация преди процедурата);

– наличие на метални импланти или пейсмейкър;

– провеждане на химичен пилинг 4 седмици или микродермабразио 2 седмици преди процедурата;

– наличие на открити рани, инфекции и тежки форми на акне в зоната на третиране; – наличие на зона, третирана с ботулинов токсин.

Схемата на прилагане на процедурите и продължителността на ефекта зависят от състоянието на тъканите и възрастта, както и от индивидуалния отговор на организма. За дълготрайни резултати се препоръчва курс от няколко (2-4) поредни HIFU процедури, проведени през 2-4 седмици. Въпреки наличието на свежо синтезиран колаген месеци и дори години след терапията, естествените процеси на стареене на кожата продължават. След приключване на курса се провеждат поддържащи процедури за забавяне на тези процеси. Тяхната схема е строго индивидуална – в идеалния случай – веднъж на 9-12 месеца. В някои случаи, в зависимост от тежестта на отпускане на кожата и биологичната реакция на организма в посока производство на колаген, коригиращи процедури може да се приложат и по-често, на 3-4 месеца.

Веднага след процедурата се усеща промяна в тонуса на кожата. Резултатите от лифтинга са видими след месец. Разгръщането на цялостния ефект е на третия месец след процедурата – необходимото време за образуване на нов колагенов матрикс – и зависи от индивидуалните възможности на организма за обновяване на колагена в кожата.

В зависимост от третираната зона и толерантността на болка, по време на процедурата може да се усети известен дискомфорт. След процедурата не се налага изолиране от социалния живот – няма възстановителен период и специални грижи за третираната зона. Страничните ефекти са сведени до минимум. Възможно е няколко дни след провеждането на терапията да се наблюдава различна степен на детоксикация на метаболизма – повишена чувствителност, лек оток, зачервяване, сърбеж. Това са естествени, временни реакции и отшумяват по естествен начин бързо. Процедурата може да се прилага целогодишно.

В сравнение с популярните досега технологии, HIFU работи дълбоко в дермата и под нея, достигайки до т.нар. SMAS (повърхностен мускулен апоневротичен) слой, доскоро недостъпен с други технологии. SMAS-слоят представлява решетка, изградена от колагенови и еластинови влакна, която поддържа меките тъкани на лицето. Разположен е между подкожната мастна тъкан и мускулите. С напредването на възрастта колагенът в организма намалява, SMAS-слоят губи своята еластичност, позволявайки на кожата да се отпусне. Ултразвуковата енергия прониква дълбоко в кожата и предизвиква целенасочено загряване, водещо до коагулация на белтъците. По този начин колагеновите и еластиновите влакна се свиват, стават по-къси и плътни, придърпвайки със себе си и тъканите, които поддържат – постига се дългосрочен лифтинг ефект. Въздействието е директно върху дълбоките структури, без да се засяга повърхностния слой на кожата. С една терапия се третират няколко проблема – отпусната кожа, фини бръчки, излишни мазнини, загуба на еластичност и преждевременно стареене.

HIFU технологията, в сравнение с прилагането на ботокс и филъри, е с по-естествен и дълготраен ефект. Неинвазивна е, въздейства директно върху вече съществуващите в организма колагенови влакна, за разлика от въвеждането на чужди за тялото вещества като ботокс и филъри.

Нефокусираният ултразвук няма биологичен ефект върху тъканите на човешкото тяло. Подобно на слънчеви лъчи, преминаващи през лупа, ултразвуковите вълни може да се насочат към много малък участък. Фокусираната по този начин енергия има термичен ефект, водещ до загряване на различна дълбочина в зависимост от използвания накрайник. Тъканите се загряват до около 42℃, предизвиквайки стимулиране на колагеногенезата. При проникване в най-голяма дълбочина до SMAS-слоя загряването достига до 60℃ – уплътняват се мускулните и колагеновите влакна, разтегнати с напредването на възрастта.

Въздействието на различна дълбочина има различен ефект. При дълбочина 4,5 мм се постига лифтинг ефект, като въздейства директно върху SMAS-слоя, стимулира мускулните влакна и повдига контура. При работа на дълбочина 3,0 мм се стимулира регенерацията на колаген и се постига стягане на тъканите. При най-плиткото въздействие, 1,5 мм се подобрява състоянието на бръчките и фините линии, тонуса и текстурата на кожата, свиват се порите.

Постигнатите резултати без хирургична намеса и в сравнение с други методи за подмладяване са забележителни – подобрява се вида и състоянието на кожата, свежестта се възвръща, лицето се подмладява. Методът е ефективен за отпусната кожа, за заглаждане на бръчки, лифтинг на шията и двойната брадичка, за подобряване на структурата, за профилактика срещу признаците на възрастта. Резултатите се дължат на дълбокото и продължително въздействие, активизиращо процесите, отговор-ни за поддържането на дермата и хиподермата.

HIFU технологията като средство с борба с признаците на старостта е одобрена от FDA (Американската академия по храни и лекарства). Може да се прилага целогодишно, върху всеки тип кожа.

ЛИФТИНГ с КОЛАГЕНОВИ КОНЦИ

ЗА ТЕРАПИЯТА

Лифтингът с колагенови конци е съвременен, безболезнен и ефективен метод за възстановяване на красотата по естествен начин. С напредване на възрастта или поради генетични особености лицето губи своята свежест и привлекателност – кожата повяхва, отпуска се, появяват се бръчки, овалът на лицето се променя, веждите се захлупват. Методът на лифтинг с колагенови конци успешно и дълготрайно се справя с тези признаци на стареене.

Колагенът е важен протеин в човешкото тяло, основен структурен елемент на съединителните тъкани, в това число – кожата. Той съставлява около една трета от всички протеини в тялото ни.

Колагеновите влакна са на базата на натурални съставки. Веднъж активирани, те имат способността да се проникнат в дълбоките слоеве на кожата и да “придърпат” съединителната тъкан, като по този начин видимо повдигат кожата и запълват бръчките. Моделирането на лицето чрез резорбируеми конци е в състояние да коригира несъвършенствата и да върне привлекателния външен вид на лицето бързо, нетравматично, без период на възстановяване. Подмладяването е на клетъчно ниво – стимулират се метаболитните процеси и собственото производство на колаген, тургорът на кожата са подобрява, изравнява се тена. Мимиките и изражението се запазват напълно, лицето се озарява.

В повечето случаи ефектът е видим непосредствено след процедурата, но истинският ефект се разгръща в следващите няколко седмици – време, необходимо за обновяване на кожата.

ОБРАБОТВАНИ ЗОНИ
ЗОНА ЧЕЛО хоризонтални, гневна и над веждите   
ЗОНА ОЧИ горен и долен клепач, “пачи крак”
ЗОНА УСТА назолабиални бръчки, “баркод” над устна
ЗОНА БРАДИЧКА марионетни бръчки и лицев контур
ЗОНА ШИЯ
ЗОНА ДЕКОЛТЕ
 ПРОМО ценаСТАНДАРТНА цена
1 зона40 лв69 лв
2 зони65 лв110 лв
3 зони90 лв150 лв
4 зони110 лв180 лв
5 зони130 лв215 лв
6 ЗОНИ145 лв245 лв

Стъпки на ТЕРАПИЯТА

Начална фаза

– демакиаж и нежно почистване на лицето за премахване на излишния себум и замърсявания; 

– подготовка с активиращ пилинг и ултразвук за почистване на вроговените клетки, хидратация и балансиране на кожата;

– въвеждане на колагенов разтвор;

– въвеждане на преактиватор с кислородна мезотерапия – активните съставки повишават хидратацията в дълбочина и повишават обема в дермалните слоеве;

Същинска фаза

– полагане на колагеновите конци и активирането им с протеинов лифтинг активатор и ултразвуков апликатор, осигуряващи разграждането на нишките и усвояването на протеините от дермалните слоеве. Активната съставка фиброин издърпва еластичната мрежа и стимулира фиброзата дълбоко в дермата, активира регенерацията на колаген и съединителна тъкан, реорганизира еластичните влакна.

Финална фаза

– нанасяне на лифтинг маска с екстракт от соргум за мигновено стягане и редуциране на мимическите бръчки. Основният компонент е богат на полиозиди и захароза. Молекулите, които изграждат полиозидите, реагират с кератиновия протеин, създавайки леко напрежение. Именно това напрежение създава лифтинг ефекта, който изглажда микро- и макрорелефа, нормализира работата на мастните жлези, действа антибактериално и антиоксидантно. Насърчава се дълбоката хидратация и се ускорява регенерацията на кожата.

– финален лифтинг крем за дълготрайна грижа, поддържане на влагата в междуклетъчното пространство и защита от загуба на еластичност.

          Препоръчва се:

 За постигане на дълготрайни резултати са необходими няколко процедури (3-5), проведени веднъж седмично, като броят им зависи от състоянието на кожата и организма. Поддържащите процедури също са в зависимост от нуждите на кожата – може да варират на период между 6 и 12 месеца. Ефектът се задържа в следващите 9-12 месеца.    

За по-голяма ефективност на терапията се препоръчва предварителна хидратация на кожата на лицето – чрез обогатена хидратираща домашна грижа или професионална козметична процедура.

След терапията лицето не бива да се мокри следващите 24 часа и да се излага активно на слънце.

Терапията с колагенови конци може безпроблемно да се прилага върху зони, обработвани с ботокс или хиалуронови филъри. Не се препоръчва прилагането й при прием на ретиноиди, пептиди, скорошен химичен пилинг.

ПРИЯТЕЛИ НА ВАШАТА КРАСОТА

АНТИЕЙДЖ ТЕРАПИЯ със СЕРАМИДИ И ВИТАМИН РР

Вземи сега на промоционална цена 45 лв вместо 95 лв!

Необратимите процеси, настъпващи с възрастта, се изписват видимо на лицето ни под формата на груба и набраздена текстура, резултат от дехидратацията и сухотата на кожата. Наред с колагена и хиалуроновата киселина, серамидите играят важна роля в поддържането на надеждна кожна бариера, осигуряваща запазване на влагата в кожата и защита от вредното влияние на околната среда.

Серамидите са липиди (мазнини), които представляват 50% от горните слоеве на кожата ни. Те представляват своеобразно лепило – действат като свързващи вещества между епидермалните клетки, укрепват структурата на кожата. С напредването на възрастта тяхното производство в организма прогресивно намалява, причинявайки изсушаване на кожата и увреждане на вътрешните слоеве.

Тъй като са естествени съставки на епидермиса, серамидите са изключително подходящи за локално прилагане към всеки тип кожа. Основната цел на терапията със серамиди е укрепване на бариерната функция на кожата и запазването на хидратацията в нея, като по този начин кожата изглежда здрава и изпъната. Не бива да се пренебрегва и ефекта от другите им свойства:

– анти-ейдж свойства, благодарение на които кожата става по-мека и плътна, заличават се фините линии;

– възстановяващи структурата на кожата свойства, борещи се с изтъняване й и загубата на еластичност;

– регенериращи свойства, предотвратяващи видимите признаци на стареене като бръчки;

– предпазващи свойства – защита от студ, топлина, замърсяване, вредни лъчения, свободни радикали;  

Серамидите са най-ефективни в комбинация с други естествени за кожата съставки, както и с пептидиq антиоксиданти и витамини РР

Витамин РР (ниацинамид) участва в метаболитните процеси в организма. Усвоява се чрез храната, но лесно прониква и през кожата. Включен в козметична терапия той увеличава собственото производство на колаген и серамиди, заглажда кожата, намалява пигментацията, има противовъзпалителен ефект, свива порите и контролира производството на себум, забавя появата на бръчки. 

 Серамидите и витамин РР спокойно могат да се нарекат истински “приятели на красотата”, тъй като по съвсем естествен начин се справят успешно с възрастовите несъвършенства по кожата на лицето, карайки го да засияе.

ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА: 45 лв   

Продължителност: около 60 минути. Без възстановителен период (не оставя зачервявания и следи).  

СТЪПКИ 

– демакиаж с нежен почистващ продукт;

– ензимен пилинг с папаин. Ензимите са биологично активни молекули, които регулират биохимичните процеси в човешкия организъм. Папаинът разгражда избирателно връзките на мъртвите клетки, отстранява ги от повърхностния слой на кожата и я прави гладка и мека.

– ултразвуков пилинг за отстраняване на мъртвите клетки, комедоните и излишното омазняване без да травмира новите и младите клетки. Подобрява естественото овлажняване на кожата, тонизира лицевите мускули и масажира тъканите на клетъчно ниво.

– грижа за алкално-киселинния баланс на кожата с тоник.

– мануален лифтинг масаж на лицето с натурални масла за подобряване на лимфния дренаж и стимулиране на кръвообращението и клетъчния метаболизъм.

– нанасяне на маска за лице за дълбока хидратация със серамиди и ниацинамид.


– въвеждане на биоактивен серум Age Control с наноспрей. Използваната технология има способността да разпръсне активните съставки на молекули с размери 7-9 микрона. Така се създават аниони, които могат да бъдат ефективно абсорбирани от кожата, чийто пори са 50-70 микрона.

– грижа за околоочния контур – нанасяне на серум концентрат с двоен ефект.


– нанасяне на финален крем за подхранване.


– криотерапия за редуциране на торбичките под очите и удължаване на действието на активните съставки.

ИНТЕНЗИВНА ГРИЖА

СЪЖИВЯНЕ НА КЛЕТЪЧНИЯ МЕТАБОЛИЗЪМ

Вземи сега на промоционална цена 45 лв вместо 79 лв!

Комплексна интензивна грижа на основата щадящ гел пилинг за съживяване на лицето чрез стимулиране на клетъчния метаболизъм, подходящо за млада и зряла кожа.  

ЕФЕКТИВНОСТ НА ТЕРАПИЯТА:

• лифтинг ефект, обусловен от стимулирането на собственото производство на колаген и еластин, както и активизиране на клетъчното обновление, заглаждане на фините линии, повдигане на лицевия контур;

• антикомедонен ефект – намалява количеството комедони, отстранява запушванията на космените фоликули, подобрява възпаленото акне;

• кератолитичен ефект – премахва излишния кератин и мъртви клетки от горния слой, възпира процеса на кератизация, тенът се изравнява, кожата се избелва и става видимо по-гладка;

• противовъзпалителен ефект;

• цитопротективен (антиоксадантен) ефект;

• защитен ефект – защитава клетките на кожата от вредното въздействие на околната среда;

• успокояващ ефект – отпуска горните слоеве на епидермиса и омекотява чертите на лицето, подмладявайки го.

След терапията свежестта на лицето се възстановява, текстурата се заглажда, пигментацията се изравнява, редуцират се нежеланите белези и фини линии, забелязва се значително подобрение при ранно или пост акнеично състояние. 

ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА: 45 лв

Продължителност: около 60 минути.

СТЪПКИ НА ТЕРАПИЯТА:

• демакиаж и почистване на лицето с тоалетно мляко;

• почистване с ултразвук за отстраняване на мъртвите клетки и токсините;

• грижа за алкално-киселинния баланс на кожата;

• масаж на лицето;

• гел пилинг за клетъчна активизация;

• маска според нуждите – успокояваща или хидратираща;

• въвеждане на серум според нуждите – анти-ейдж или коктейл от витамини и минерали;

• ултразвукова терапия за ефективно усвояване на активните съставки и стимулиране на колагеногенезата;

• грижа за околоочния контур – нанасяне на серум околоочен концентрат с двоен ефект за хидратация и против бръчки;

• нанасяне на финален крем, според типа кожа;

• криотерапия за редуциране на торбичките и тъмните кръгове под очите, удължаване на действието на въведените активни съставки и защита от замърсяване чрез затваряне на порите.

КАДИФЕ

ПРОМОЦИЯ ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

#SILKY – КОПРИНЕНА КОЖА!

ПРОМОЦИЯ за лазерна епилация

🌺 лазерна епилация, която наистина действа!

🌺 без нежелани косми за 12-15 години напред

🌺 висок клас свръхмощен лазер, с охлаждащ накрайник

🌺 сертифицирани специалисти

🌺 процедури без болка

🌺 видим ефект веднага

🌺 премахване на врасналите косми и пигментации  

🌺 подмладяване на кожата  

🌺 безплатна консултация

🌺 безплатен тест за колебаещите се  

🌞 Вземи сега единична процедура или

🌞 пакет от 5 процедури с 20% намаление!

🌞 ЖЕНИ

 • една зона по лицето – 29 лв
 • комбинация две зони на лице – 49 лв
 • цяло лице – 69 лв
 • коремна линия – 29 лв
 • бикини линия – 55 лв
 • интим – 79 лв
 • подмишници – 39 лв
 • подмишници и интим – 105 лв
 • ½ ръце – 59 лв
 • цели ръце – 99 лв
 • ½ крака (подбедрици) – 129 лв
 • бедра – 135 лв
 • цели крака – 219 лв
 • цяло тяло – 419 лв

🌞 МЪЖЕ

 • една зона по лицето – 35 лв
 • подмишници – 45 лв
 • врат – 45 лв
 • рамене – 49 лв
 • гърди и корем – 159 лв
 • гръб, кръст и рамене – 219 лв
 • цял торс (гърди, корем, рамене, гръб и кръст) – 315 лв

Посочените цени са за единична процедура. При покупка на пакет от 5 процедури – 20% намаление.

Промоцията е валидна при заявяване на услугите до 30.06.2023 г. без ограничение за времето на ползване на процедурите.  

ПРОМОЦИЯ

Illuminating озарявяща и избелваща терапия

Вземи сега за 59 лв вместо 129 лв!

Интензивна и комфортна грижа за озаряване на лицето, трайно решение за справяне с естетични проблеми, свързани с пигментация, възрастово или фотостареене, следи от акне. Ефективна профилактика на стареенето – биологично или фотоиндуцирано.

Подходяща за приложение върху кожа с неравномерен и сивкав тен, с пигментни петна, дехидратирана кожа, без тонус, с признаци на преждевременно стареене и образуване на бръчки. Може да се прилага и върху чувствителна кожа. 

След терапията блясъкът на кожата се възстановява, тъмните петна избледняват, предотвратява се образуването на нови пигментации, повишава се тонуса. Лицето е видимо ревитализирано – подхранено и хидратирано. Метаболитните процеси и енергийния обмен са забързани, водещи до подобрена работа на клетъчно ниво на всички слоеве на кожата.  

ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА: 59 лв за единична процедура.

Продължителност: около 60 минути.

СТЪПКИ НА ТЕРАПИЯТА:

ПОДГОТОВКА  

– демакиаж;

– нежно почистване на лицето с почистващ продукт;

– ултразвуково почистване в дълбочина за отстраняване на замърсяванията и мъртвите клетки и осигуряване на антибактериална защита;

– регулиране на алкално-киселинния баланс на кожата с тоник. Премахва остатъци от замърсявания, успокоява и заглажда, повишава защитните сили на кожата и подобрява проникването на активните съставки на козметичните продукти.

– масаж на лицето за подобряване на функционалното състояние на кожата и естетическия вид. Подобрява метаболитните процеси, стимулира лимфния дренаж, възвръща еластичността на кожата и добрия тонус на мускулите.

ИЗБЕЛВАЩА ФАЗА

Комбинация от въздействието на иновативни козметични продукти на Alissa Beaute – химичен пилинг, избелващ серум, избелваща маска и избелващ крем.

Продуктите са базирани на четворна формула. Към натурални основи (масло от патауа и шеа с хидратиращи и анти-ейдж въздействие) са добавени природни екстракти (бетаин, бизаболол, екстракт от бодлива круша с успокояващ, регенериращ и противовъзпалителен ефект), биотехнологични съставки и натурални хипоалергенни аромати на мандарина и божур.

Биотехнологичните съставки включват тетрапептид-30, който видимо намалява петната по кожата, забавя процесите  на пигментация и изсветлява кожата, транексамова киселина, блокираща производството на меланин и има избелващ ефект, пропионова киселина за борба с възрастовите петна и забавяне процесите на преждевременното фотостареене.  

ФИНАЛНА ГРИЖА

– кислородно впръскване за свежест и тонус. Силна струя чист кислород (до 98%) се впръсква в кожата под голямо налягане. Без да причинява увреждания, кислородът прониква дълбоко в кожата и осигурява фантастичен резултат – дълбоко почистване на кожата, премахване на повърхностния слой мъртви клетки и обогатяване на тъканите с кислород на клетъчно ниво, спомагащо за активиране и регулиране на жизнените функции на кожата. Кислородната струя изпълнява и функцията на проводник на активните козметични средства.

– грижа за околоочния контур със серум концентрат. Двойно хидратираща концепция за доставка на влага в клетките, чрез създаване на интелигентен структурен слой на повърхността на кожата, която подобрява естествения баланс и запазва хидролипидния слой, подобрява еластичността и мекотата на кожата, намалява торбичките и тъмните кръгове под очите.  

– криотерапия за удължаване на действието на въведените активни съставки и защита от замърсяване чрез стягане на порите за силен антиейдж и подмладяващ ефект. Кожата придобива свеж вид, става по-устойчива срещу външни и вътрешни стрес фактори. Спомага за отстраняването на вредните радикали, стимулира естествената устойчивост на кожата, премахва подпухналостта, премахва торбичките и изсветлява тъмните кръгове под очите.

ПРЕПОРЪЧВА СЕ за дълготраен ефект да се проведат 4-6 терапевтични сеанса през интервал 7-10 дни и съпътстваща домашна грижа с кореспондиращи козметични продукти. Терапията може да се прилага и върху кожа с изразена розацея или купероза. Желателно е терапията да се провежда през студената част на годината, но може да се проведе и през летния сезон при взимане на необходимите слънцезащитни мерки.  НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА съчетаването на терапията с някои козметични процедури като радиочестотен лифтинг, хайфу, диамантено микродермабразио, иглена или безиглена мезотерапия.

ДА СЪЖИВИМ ЛИЦЕТО С RF – РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ

🌼 Процедура за красиво лице RF ЛИФТИНГ в бюти студио КАДИФЕ на промоционална цена от 45 лв!

🌼 Ползите?

 • 👉 ще почистим лицето
 • 👉 ще го подхраним и хидратираме с професионална козметика
 • 👉 радиочестотният лифтинг ще отключи серия от процеси в организма, чрез които ще се стимулира колагенообразуването и клетъчното възобновяване

🌼 Ефектът? СВЕЖО И ПОДМЛАДЕНО ЛИЦЕ!

Никога не е било по-лесно да се погрижиш за себе си!

ПОЧИСТЕНО И ЗАЩИТЕНО ЛИЦЕ В 11 СТЪПКИ

ПРОМОЦИЯ #ВРЕМЕ Е! за релакс и грижа за теб!

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА ЛЯТОТО?

 • След завършен курс на лазерна епилация се препоръчват поддържащи процедури на третираните зони веднъж на 12 месеца. Те са необходими, за да се поддържа постигнатия ефект – да не се позволява възстановяването на единични космени фоликули, както и унищожаването на такива, които по време на курса по обезкосмяване не са навлезли в активна фаза на растеж. По този начин си гарантирате, че следващите 12-15 години няма да има нежелано окосмение по третираните зони. 
 • По лична преценка, поддържащите процедури могат да се правят и на по-чести интервали.
 • Препоръчително е поддържащите процедури на по-големи и открити зони по тялото, както и зони по лицето, да се планират преди летния сезон, за да се избегнат неудобства и риск от нежелана пигментация.
 • КАДИФЕ бюти студио предоставя допълнителна отстъпка от 15% намаление от актуалните цени и промоции към момента на извършване на поддържащата процедура за своите клиенти.

ТОМБОЛАТА #DressCode: Гладка кожа!

ТОМБОЛАТА #DressCode: Гладка кожа! на #КАДИФЕ бюти студио печели Станка Христова! Нейното име бе изтеглено на 1 юли от обаятелната Кралица на красотата Ина Мархолева. Станка получава удвояване на закупените услуги по промоцията.

Ина Мархолева и Станка Христова довериха красотата си на КАДИФЕ! Бъди и ти Кралица на красотата! Обади се СЕГА и научи всичко, което те интересува за #ЛазернаЕпилация и процедури за #КрасивоЛице. Лятото дойде и промоциите продължават!

ХИАЛУРОНОВА МЕЗОТЕРАПИЯ – коктейл с колаген и хиалурон за свежо лице

Стъпки на процедурата

ТЕРАПИЯЕдинична процедура
Хиалуронова мезотерапия – коктейл с колаген и хиалурон за свежо лице85 лв
45 лв