процедури за красиво лице

КАДИФЕ

FRESH кислородна терапия

ТЕРАПИЯЕдинична процедураПакет 4 процедури
FRESH кислородна терапия за мигновен ефект25.0069.00

Подходяща за всеки тип кожа, през всеки сезон. Мигновен ефект върху кожата – почистена, хидратирана освежена и подмладена, предпазена от вредните фактори на ежедневието. Без възстановителен период. След терапията се наблюдава повдигане на контура на лицето, кожата е сияйна и здрава. Препоръчва се последваща домашна грижа с интензивна ежедневна хидратация. Може да се прилага през интервал от 7 дни. Продължителност: около 30 минути.

КАДИФЕ

ХИАЛУРОНОВА МЕЗОТЕРАПИЯ – коктейл с хиалурон и колаген  за свежо лице

ТЕРАПИЯЕдинична процедураПакет 4 процедури
ХИАЛУРОНОВА МЕЗОТЕРАПИЯ – коктейл с хиалурон и колаген  за свежо лице85.00239.00

Подходяща за млада и зряла кожа. Слънце, стрес, възраст, начин на хранене – всичко променя кожата на лицето и я състарява преждевременно. При повяхнала, суха и отпусната кожа е необходима ударна хидратация и интензивна грижа за възстановяване. Хиалуроновата мезотерапия е в състояние да възвърне бързо и дълготрайно сочността на кожата, осигурявайки влага на клетките. При дехидратирана кожа сепрепоръчва редовно прилагане на Хиалуронова терапия – коктейл от хиалурон и колаген за свежо лице веднъж на 7-10 дни в продължение на 2-3 месеца плюс интензивна ежедневна хидратация на кожата в домашни условия. Въздействието на терапията се разгръща след пълен курс от 6-8 процедури, а ефектът се задържа месеци наред. Продължителност: около 60 минути.

КАДИФЕ

Почистено и защитено лице в 11 стъпки

ТЕРАПИЯЕдинична процедураПакет 4 процедури
Почистено и защитено лице през зимата в 11 стъпки59.00160.00

Подходяща за млада и зряла кожа. Дълбоко почистваща терапия с антибактериално и противовъзпалително действие с мощен успокояващ и възстановяващ ефект. Подхранва и хидратира, подобрява еластичността на кожата, стимулира клетъчната регенерация, засилва кръвообращението, изглажда фините линии и намалява признаците на стареене, действа тонизиращо и подмладяващо. Създава сигурна защита срещу вредните влияния на околната среда и студа. Може да се прилага през интервал от 7 до 14 дни. Продължителност: около 60 минути.

КАДИФЕ

RF – радиочестотен лифтинг

ТЕРАПИЯЕдинична процедураПакет 4 процедури
Зимен RF лифтинг79.00219.00

Подходяща за кожа, склонна към дехидратация и отпускане. Стимулира се производството на колаген, хиалурон и здрави клетки, заглаждат се бръчките, дренира се лимфата, подобрява се структурата на кожата, повдига се контура на лицето, има успокояващо и релаксиращо въздействие, със силен антиейдж ефект. Продължителност: около 60 минути.

КАДИФЕ

БИОКСИТЕРАПИЯ

ТЕРАПИЯЕдинична процедураПакет 4 процедури
БИОКСИТЕРАПИЯ – кислородно вливане за мигновен ефект79.00219.00

Подходяща за всеки тип кожа, през всеки сезон. Биокситерапията е балансирано съчетание на процедури и професионална козметика с акцент върху обогатяването на кожните тъкани на лицето с незаменимия кислород. Терапията доставя жизненонеобходимия кислород на клетките и почиства кожата. Резултатът е видим веднага. За траен и видим резултат се препоръчва провеждането на курс от 4 процедури – по една процедура на всеки 7-10 дни плюс интензивна ежедневна хидратация на кожата в домашни условия. Продължителност: около 60 минути.

КАДИФЕ

VITALITY тонизираща терапия

ТЕРАПИЯЕдинична процедураПакет 4 процедури
VITALITY тонизираща терапия39.00205.00

Подходяща за всеки тип кожа, през всеки сезон. Интензивна грижа за свежа кожа на лицето. Бърз тонизиращ и релаксиращ ефект. След терапията кожата е подмладена и ободрена, със загладени фини бръчки, с повишени защитни сили срещу вредните действия на околната среда. Препоръчва се последваща домашна грижа с интензивна ежедневна хидратация. Може да се прилага през интервал от 7 дни. Продължителност: около 30 минути.

КАДИФЕ

INTENSIVE хидратираща терапия

ТЕРАПИЯЕдинична процедураПакет 4 процедури
INTENSIVE хидратираща терапия49.00139.00
INTENSIVE хидратираща терапия EXTRA65.00179.00

Подходяща за всеки тип кожа, за клиенти с кожа, склонна към дехидратация, изсушаване и лющене. След терапията кожата е сияйна и свежа. Кожата се почиства в дълбочина, премахват се токсините от епидермиса, кожата се хидратира в дълбочина, стимулира се производството на колаген и еластин. Препоръчва се последваща домашна грижа с интензивна ежедневна хидратация. Продължителност: около 60-75 минути.

КАДИФЕ

DELUXE анти-ейдж терапия

ТЕРАПИЯЕдинична процедураПакет 6 процедури
DELUXE анти-ейдж терапия59.00245.00
DELUXE анти-ейдж терапия EXTRA69.00289.00

Подходяща за всеки тип кожа, загубила тонуса и свежестта си. След терапията значително се подобрява еластичността и се заглаждат фините линии и бръчки, стимулира се растежа на фибробластите и производството на колаген, повдига се контура на лицето. За траен и видим резултат се препоръчва провеждането на курс от 6 процедури – по една процедура веднъж на две седмици плюс интензивна ежедневна хидратация на кожата в домашни условия. Продължителност: около 60-75 минути.

КАДИФЕ

CLASSIC терапия за зряла кожа

ТЕРАПИЯЕдинична процедураПакет 4 процедури
CLASSIC терапия за зряла кожа59.00165.00
CLASSIC терапия за зряла кожа EXTRA75.00209.00

Подходяща за зряла кожа, нуждаеща се от хидратация и подхранване. Има силен лифтинг ефект. След терапията кожата е заздравена и хидратирана, почистена в дълбочина. Лицевият контур е повдигнат, а кожата остава сияйна и подмладена. Препоръчва се последваща домашна грижа с интензивна ежедневна хидратация. Може да се прилага през интервал от 7 дни.   Продължителност: около 60-75 минути.

КАДИФЕ

GOLD златна терапия

ТЕРАПИЯЕдинична процедураПакет 4 процедури
GOLD златна терапия79.00219.00

Подходяща за всеки тип кожа, за клиенти, желаещи да поглезят кожата си луксозно, да подобрят метаболизма, да влеят енергия и блясък. След терапията лицевият контур е видимо повдигнат, кожата е тонизирана, освободена от свободни радикали и замърсявания, озарена и сияйна, с трайна защита от вредните въздействия на околната среда. Препоръчва се последваща домашна грижа с интензивна ежедневна хидратация. Може да се прилага през интервал от 7 дни. Продължителност: около 60-75 минути.

КАДИФЕ

MEGA лифтинг терапия

ТЕРАПИЯЕдинична процедураПакет 4 процедури
MEGA лифтинг терапия69.00195.00

Подходяща за всеки тип кожа, склонна към дехидратация и отпускане. Стимулира се производството на колаген, хиалурон и здрави клетки, заглаждат се бръчките, дренира се лимфата, подобрява се структурата на кожата, повдига се контура на лицето, има успокояващо и релаксиращо въздействие, със силен антиейдж ефект. След терапията се наблюдава повдигане на контура на лицето, заглаждане на кожата, заличаване на мимическите бръчки и фините линии, кожата остава озарена и подмладена. Препоръчва се последваща домашна грижа с интензивна ежедневна хидратация. Може да се прилага през интервал от 7 дни. Продължителност: около 60-75 минути.

КАДИФЕ

COMBO радиочестотен лифтинг и ултразвукова терапия

ТЕРАПИЯЕдинична процедураПакет 6 процедури
COMBO радиочестотен лифтинг и ултразвукова терапия79.00329.00

Подходяща за зряла кожа, подложена на ефекти на външни вредни фактори. Изглажда бръчките, подобрява еластичността на кожата, намалява признаците на стареене, стимулира клетъчната регенерация, производството на колаген и хиалурон, засилва кръвообращението, повдига контура на лицето, действа тонизиращо и подмладяващо. След терапията се наблюдава силен антиейдж ефект – кожата изглежда гладка, еластична и здрава. За траен и видим резултат се препоръчва провеждането на курс от 6 процедури – по една процедура веднъж на две седмици плюс интензивна ежедневна хидратация на кожата в домашни условия. Продължителност: около 60-75 минути.

КАДИФЕ

EXCLUSIVE терапия за уморени очи

ТЕРАПИЯЕдинична процедураПакет 6 процедури
EXCLUSIVE терапия за уморени очи49.00205.00
EXCLUSIVE терапия за уморени очи EXTRA59.00245.00

Подходяща за всеки тип кожа, за клиент с кожа, страдаща от редуцирана еластичност, склонна към образуване на тъмни кръгове и фини бръчки в околоочната зона. Използват се козметични продукти с активни съставки, които въздействат благоприятно и деликатно на околоочната зона. Видимо редуцира подпухналостта и тъмните кръгове около очите. След терапията се наблюдава видимо подмладяване, подобряване на циркулацията на кръвта в зоната, намаляване на мимическите бръчки и фините околоочни линии, редуциране на подпухналостта и тъмните кръгове около очите, дрениране на лимфата, стимулиране производството на хиалурон и здрави клетки, повдигане на контура, има успокояващо и релаксиращо въздействие, със силен антиейдж ефект. За свежа и сияйна околоочна зона се препоръчва провеждането на курс от 6 процедури – по една процедура веднъж на две седмици плюс интензивна ежедневна хидратация на кожата в домашни условия. Продължителност: около 60-75 минути.

КАДИФЕ

PREMIUM терапия за дълбока хидратация

ТЕРАПИЯЕдинична процедураПакет 4 процедури
PREMIUM терапия за дълбока хидратация59.00165.00
PREMIUM терапия за дълбока хидратация EXTRA69.00195.00

Подходяща за всеки тип кожа, за клиенти с кожа, склонна към дехидратация, изсушаване и лющене. Подходяща през всеки сезон. Няма възстановителен период. След терапията кожата е подхранена и хидратирана, подмладена и здрава, фините бръчки са редуцирани, тенът е изравнен и лъчезарен. Препоръчва се последваща домашна грижа с интензивна ежедневна хидратация. Продължителност: около 60-75 минути.

КАДИФЕ

ULTRA BALANCE терапия за сияйно лице

ТЕРАПИЯЕдинична процедураПакет 6 процедури
ULTRA BALANCE терапия за сияйно лице69.00289.00

Подходяща за млада и зряла кожа, за клиенти с кожа, склонна към замърсяване и омазняване. Дълбоко почистваща терапия с антибактериално и противовъзпалително действие. След терапията кожата е тонизирана и укрепнала. Кожата се почиства в дълбочина, премахват се токсините от епидермиса, порите се свиват, нормализира се мастната секреция, подобрява се хидратацията, кожата остава гладка и освежена.За траен и видим резултат се препоръчва провеждането на курс от 6 процедури – по една процедура веднъж на две седмици плюс интензивна ежедневна хидратация на кожата в домашни условия. Продължителност: около 60-75 минути.

КАДИФЕ

BEAUTY избелваща терапия

ТЕРАПИЯЕдинична процедураПакет 6 процедури
BEAUTY избелваща терапия49.00205.00
BEAUTY избелваща терапия EXTRA65.00269.00

Подходяща за млада и зряла кожа, за клиенти с кожа с неравномерен тен, зачервявания и пигментация по лицето. Стимулира се производството на колаген, намаляват се признаците на стареенето, пигментите петна се редуцират. След терапията кожата е подмладена, с равен тен, с осигурена защита от нежелана пигментация и свободни радикали, със стимулиран клетъчен метаболизъм. За траен и видим резултат се препоръчва провеждането на курс от 6 процедури – по една процедура веднъж на10 дни плюс интензивна ежедневна хидратация на кожата в домашни условия. Продължителност: около 60-75 минути.

КАДИФЕ

UNIQUE кислородна инфузия на серум

ТЕРАПИЯЕдинична процедураПакет 4 процедури
UNIQUE кислородна инфузия на серум59.00165.00

Подходяща за всеки тип кожа, през всеки сезон. Подобрява структурата на кожата, стимулира производството на нови клетки, изглажда фините бръчки, хидратира и освежава. След терапията кожата е освежена и подмладена, предпазена от въздействието на вредните фактори от ежедневието, силен антистрес ефект. Препоръчва се последваща домашна грижа с интензивна ежедневна хидратация. Може да се прилага през интервал от 7 дни. Продължителност: около 60-75 минути.