fbpx

лазерна епилация

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

цени на лазерна епилация

промоции за лазерна епилация

често задавани въпроси за лазерната епилация и подготовка за процедурата

Лазерната епилация представлява ТРАЙНО премахване на нежеланото окосмяване по лицето и тялото чрез лазерна технология. Импулсът на лазера се привлича от меланина (пигмента) в косъма, където светлината му се превръща в топлина и УНИЩОЖАВА луковицата на косъма. По този начин луковицата повече не може да произведе нов косъм. Ефектът от лазерната епилация е изключително ДЪЛГОТРАЕН – над 12-15 години.

Благодарение на специалната охлаждаща глава, цялата енергия на лъчението се насочва директно към луковицата на косъма и ефективно го унищожава, като в същото време ЩАДИ КОЖАТА. Процедурата е почти БЕЗБОЛЕЗНЕНА – усещането е за “леко боцкане”, представляващо унищожаването на луковицата.

Лазерната епилация атакува космите, които са във фаза на растеж. Поради цикличния растеж на космите пълноценното и трайно обезкосмяване се гарантира с няколко процедури. Броят необходими процедури зависи от индивидуалните особености на кожата и косъма, както и от зоната на третиране. Космите се премахват след средно 6-8 процедури. Поддържащата терапия е в рамките на един път годишно.

Лазерната епилация с диоден лазер е подходяща за ВСЕКИ ТИП КОЖА и ВСЕКИ ВИД КОСМИ.

Не на последно място, погледнато в дългосрочен план, лазерната епилация е ПО-ИЗГОДНА в сравнение с други козметични методи на обезкосмяване.

Освен трайното премахване на космите по лицето и тялото, към лазерната епилация има и други “БОНУСИ” – кожата остава подмладена, нежна и гладка, а врасналите косми изчезват.

цени на лазерна епилация

често задавани въпроси за лазерната епилация